Tuesday, January 19, 2010

upside down

dengan nama Allah yang menguji hambanya bila DIA tahu ada yang mampu

haish.. hari ni ialah hari yang kurang best kerana salah sendiri.

perkara pokok hari ini ialah..

tahu tak macam mana perasaan orang yang baru je nak habiskan baca buku Syarah Doa Rabithah?

tapi dia baru sahaja thorned her best-ever-friend’s heart into pieces...

ahhhhhhh...

saya merasa kejanggalan yang buat saya rasa macam nak (T_T)...

apa yang saya boleh cakap kat sini ya? (T_T)

if YOU happen to read this, ana minta MAAF yang teramat..

aku mohon ya Allah, moga hatiku dan hatinya termasuk dalan golongan hati-hati

yang dipilih dan dibentuk oleh Mu,

dikuatkan ikatannya,

disuburkan cintanya dan ditunjukkan jalannya sehingga menjadi orang yang hatinya jujur,

hati yang terikat dengan ikatan yang termulia dan yang terkuat yang pernah ada..

this is then, the last page of Syarah Doa Rabithah

utrujah: i’m writing, smiling, but my heart...

1 comment:

yang memberi hati