Wednesday, January 20, 2010

untuk ummi dan abah tengok saje

dengan nama Allah yang selalu menjaga dan ada di sini

oh, ini ialah apa yang berlaku minggu lepas.
kami yakini setiap yang berlaku, ada hikmah2 besar yang Allah susun..




utrujah: ni nak kasi abah dan ummi tengok je he:) alhamdulillah tak ada pape

9 comments:

  1. salaam..
    erhhh some explanations for us pleeeease....uhuu

    bile cuti?
    bowling lagi? hehe

    -syaimaa'-

    ReplyDelete
  2. erk...enti ke yg bwk kete smpai jd cani?

    *tertengok gak walaupun bkn ummi ataw abah

    ReplyDelete
  3. to syaimaa'

    ceritera yang panjang akan diceritakan jika anda menelefon saya secara personal ya. wink2. ku x dpt cuti. maka dengan ini tiada la bowling.wuwuwu. berendam r dengan notes2 nak exam..

    to beejan

    yang bawak kete...bkn ana. dan driver juga tak ada pape. note that. yang salah ialah lori tanah yang melangar. not our fault..

    sekian.

    sesungguhnya perancangan Allah, penuh rahsia dan tak terduga. bagaimana kita sebagai daie? melihat dan memandang perancangan Allah? sebaik-baik perancangan dan susunan insyaAllah

    ReplyDelete
  4. alaa.kenapa takde apaapa.(HAHA.)

    ReplyDelete
  5. to abang

    amboi! cube la doakan untuk kebaikan orang. dess..klu jadi pape kang abang jugak susah hati. cakap je la risau. wink2

    ReplyDelete

yang memberi hati