Monday, November 24, 2008

berita gumbira

bismillah..

alhamdulillah wa alhamdulillah...

wawawa..sgt seronok!

dr bilik kecil beralamatkn no 124C, mahallah zainab jahsyi, CFS IIUM, petaling jaya..

internet berjaya diakses!

alhamdulillah..rezeki yang tak disangka2..setelah menunggu dekat 1 semester. walaupun wifi tak aktif lg. alhamdulillah again..

moga kesempatan ini dpt saya n roomate manfaatkan sebaiknya:)

utrujah: minggu yg kembali sibuk dgn quiz, assignment, tutorial,...n dakwah. moga saya dan sahabat2 trus itiqamah

2 comments:

  1. hu hu... pasni blog ni tak berhabuk keh kalau camtu?

    ha ha...

    ei, ada berita nak dikongsi nih..

    first, Novel RELASI dan Kumpulan Cerpen Matahari ana akan publish bulan 1 atau dua tahun depan. RELASI by YWJ(Yayasan Warisan Johor) dan Kumpulan Cerpen Matahari by Syarikat Pelangi Sdn bhd.

    Second, ana dapat buat buku motivasi yang akan dipublish oleh Syarikat Galeri Ilmu Sdn Bhd

    third, ana dapat tawaran buat buku novel untuk bacaan kanak2 oleh Syarikat YWJ

    fourth, kalau pengeditan RELASI selesai sebelum habis bulan 12, ana akan berjaya pecahkan rekod Fatimah Busu sebagai Novelis Termuda dalam sejarah Malaysia.

    Fifth, TAKDIR dah siap, n sekarang ana nak hantar pi masuk Pertandingan Hadiah Sako3 hujung bulan nih.

    beberapa gembira untuk dikongsi bersama.(ingat lagi yang nti nih antara first reader ana dulu... haha..)

    n, cerpen IKHLAS(yang diceduk dari your life) akan masuk dalam Kumpulan Cerpen Matahari tuh.(nak tuntut royalti bleh jeh.. ha ha)

    lastly, tadi baru je visit ayah nti punya blog, well, ur sister yang nama Atiqah tu kan, muka dia sebijik macam adik ana yang nama Nusaibah. Terkejut gak ana tengok tadi. ha ha.

    ok, hidup untuk ISLAM.
    selamat.

    ReplyDelete

yang memberi hati